Iltateet

Tervetuloa teelle!

Järjestän kaikille avoimia, helposti saavutettavia ja maksuttomia teemallisia iltateehetkiä ajalla 31.1.-28.3.2023 joka tiistai klo 19-20.

Iltateet järjestetään etäyhteydellä (Teams).

Jokaisessa teetiistaissa on ajankohtainen ja yhteiskunnallinen minulle tärkeä teema. Keskustelua virittää miniluento, jonka jälkeen teemasta jutellaan osallistujien kesken.

Iltateet mahdollistavat yhdessäolon ja keskustelun paikasta riippumatta.

Iltateelle pääset tiistaisin tästä linkistä.

Iltateeteemat

7.2.2023 aiheena on ”Reilu työelämä” ja teemasta on alustamassa reilun työelämän asiantuntija Asko Alasalmi.

14.2.2023 Ystävänpäivän iltateen aiheena on ”Sydämenasiana vapaaehtoistyö – miten vapaaehtoistyöllä torjutaan yksinäisyyttä?”. Aiheesta on alustamassa vapaaehtoistoiminnan kehittäjä ja asiantuntija Tanja Tanhua.

21.2.2023 iltateen aiheena on ”Nuorten syrjäytyminen – mitä voidaan tehdä?” Aiheesta on alustamassa sosiaalialan ja kohtaamisen ammattilainen Riikka Lehtinen.

28.2.2023 iltateen aiheena on ”Turvallinen ikääntyminen”. Aiheesta on alustamassa turvallisen ikääntymisen asiantuntija Tarja Hackzell.

7.3.2023 Naistenpäivän aattona on iltateellä aiheena ”Naisvaikuttajana nyky-suomessa – miten särjetään lasikattoja? ”. Lasikattoja murskaamassa ja aiheesta alustamassa Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen.

14.3.2023 Aiheena on sote-uudistus ja yhdyspintatyö teemalla ”Yhdyspinnat – yhteistä työtä”. Alustamassa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettu ja yhdyspintalautakunnan puheenjohtaja Sanna Laine.

21.3.2023 iltateen aiheena on ”Raideliikenne elinvoiman edistäjänä”. Alustamassa raideliikenteen asiantuntija Mikko Myllymäki.

28.3.2023 Iltateellä ”Puhutaan rahasta”. Alustamassa on talous- ja velka-asioiden asiantuntija Taina Rajanen.

Tervetuloa teelle!