Marraskalenterin avulla iloa ja valoa marraskuun pimeyteen

Ajankohtaista

Facebook-sivullani on marraskuun ajan kaikille avoin ja maksuton MARRASKALENTERI. Kalenterin luukusta paljastuu päivittäin uusi arvonta.

Viikon 44 MARRASKALENTERIN voittajat ovat: 

LUUKKU 1 Ninni puuteri-muumimuki: Minna
LUUKKU 2 ”hyvinvointia”- heijastimet (4 kpl): Anniina
LUUKKU 3 Zeniitti-palapeli: Tuula
LUUKKU 4 Dumle mix-boxi: Minna
LUUKKU 5 Fazerin sininen-boxi: Kerttu
LUUKKU 6 Kultakeramiikan Ihastuttavan Koiran ystävä-muki: Jouko

Lämpimät onnittelut voittajille ja onnea kaikille tuleviin arvontoihin!

Arvonnat on suoritettu arvontakoneella päiväkohtaisesti kaikkien vastanneiden kesken ja voittajalle ilmoitettu Facebookin kautta. Palkinnot toimitetaan sovitulla tavalla voittajille ennen joulua. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin.

Marraskalenteri on tehty paitsi kaikkien arkiseksi iloksi, myös eduskuntavaalikampanjani tueksi ja siksi, että tutustumme toisiimme paremmin toisiimme. Marraskalenterin jokainen luukku on uusi arvonta eli arvottavaa on päivittäin marraskuun ajan 1.11.-30.11.2022. Kalenterissa arvottavat tuotteet voivat olla oiva lisä joululahjapaketteihin, arkeen tai itsesi hemmotteluun.

Osallistua voivat kaikki ja arvontaan osallistuminen on täysin vastikkeetonta. Halutessasi tukea vaalityötäni vaikka esimerkiksi tekemällä lahjoituksen tukiyhdistyksen tilille: FI89 7997 7998 6842 99, Pohjoinen Ääni ry tai MobilePay: https://mobilepay.fi/box?id=7ecf09ac-7264-4c00-8ae1-87b3e7afc2b5&phone=7197RB&v=wno tai koodi 7197RB  

Myös tukiryhmään mahtuu. ❤️Ota yhteyttä, keksitään sinulle sopiva keino.

Lue lisää minusta: https://sannalaine.fi/