Ehdolla eduskuntaan – vaaleihin vajaat kolme kuukautta

Ajankohtaista

Eduskuntavaaleihin on enää vajaat kolme kuukautta aikaa. Minulle tämä tarkoittaa tiivistä kampanjasuunnittelun ja toteuttamisen aikaa, sillä olen SDP:n kansanedustajaehdokkaana Oulun vaalipiirissä.

Olen kokenut päättäjä, pohjoissuomalainen vaikuttaja sekä tiukasti todellisuudessa ja ihmisten arjessa kiinni oleva poliitikko. Sosiaalialan ja kehittämistyön ammattilaisena tunnen hyvin elämän karikot ja nurjan puolen haasteineen, kipuineen ja avun tarpeineen. Olen myös itse elänyt, nähnyt ja kokenut paljon. Tiedän kokemuksesta, millaista on olla köyhän perheen lapsi tai millaista on, kun yksinhuoltajana ponnistelet arjessa selvitäksesi ja ruokkiaksesi pienen perheen. Tiedän miltä tuntuu, kun laskupino kasvaa ja rahaa ei ole. Tiedän myös, millaista on uusperheellisenä sovittaa yhteen uudet ja vanhat elämät. Tiedän todella myös sen, millaista on olla huolissaan läheisestä ja miten epätoivoista on, kun apua tarvitseva ei sitä saakaan. Tiedän, miten raastavaa on yksinäisyys ja arvottomalta tuntuva ikääntyminen.    

20 vuoden ajan olen hoitanut yhteisiä asioita sekä luottamustehtäviä ja työskennellyt määrätietoisesti sekä sinnikkäästi työnikin puolesta paremman huomisen vuoksi. Olen nykyisin kotikuntani Kempeleen kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen jäsen sekä aluevaltuutettu ja yhdyspintalautakunnan puheenjohtaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella. Erityisen tärkeitä minulle ovat aina olleet ihmisten hyvinvointiin liittyvät asiat ja työelämän tai sinne pääsemisen kysymykset sekä koulutuspolitiikka.

Nyt 45-vuotiaana, kovasti töitä tehneenä ja korkeasti koulutettuna olen hyvässä iässä ja elämäntilanteessa eduskuntavaalikentille. Perheemme lapset ovat jo nuoria aikuisia ja osa aikuisia, joten nyt on oikea aika toteuttaa omia unelmia.

Tarvitsen ympärilleni vaalikentille paljon ihmisiä ja tukea. Tuki voi olla yhdessä tekemistä tai puolestani puhumista, kaikkea, mikä auttaa unelmaa muuttumaan todeksi. Jokainen voi auttaa haluamallaan tavalla ja mistä tahansa, julkisesti tai vähemmän. Toivon, että sinä voisit auttaa. Jos voit, täytä kysely klikkaamalla tästä.

Tukiryhmäni kerää myös näkyvyyden parantamiseksi taloudellista tukea. Halutessasi voit tukea vaalityötäni vaikka tekemällä lahjoituksen tukiyhdistyksen tilille: FI8979977998684299, Pohjoinen Ääni ry tai MobilePay: https://mobilepay.fi/box?id=7ecf09ac-7264-4c00-8ae1-87b3e7afc2b5&phone=7197RB&v=wno tai koodi 7197RB

Tule mukaan, tehdään yhdessä parempi huomen.