Aikamoinen viikonloppu: hallituspaikka sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestön paikallisyhdistyksessä ja aluevaaliehdokkuus on vahvistettu!

Ajankohtaista

Marraskuu on luvattua syyskokousten aikaa. Sen viimeiselle viikonlopulle ajoittui niin sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestön paikallisyhdistyksen syyskokous sekä SDP:n Oulun piirin syyskokous.

Tulin valituksi Talentia Pohjois-Pohjanmaan hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi kaudelle 2022-2023. Tilanne ei ole minulle aivan uusi, sillä olen kuulunut hallituskokoonpanoon jo 20 vuotta. Mikään kausista ei ole kuitenkaan ollut itsestäänselvyys ja olen nöyrä sekä kiitollinen luottamuksesta! Sosiaalialan kehittäminen ja sen esiin nostaminen on ollut aina minulle tärkeää.

SDP:n Oulun piirin syyskokous pidettiin Vuokatissa ja oli mahtavaa taas tavata samanhenkisiä tuttuja Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Oman osani jätin myös kokouksen hyväksymiin asiakirjoihin, tein seitsemän lisäys-/muutosesitystä SDP:n Oulun piirin Pohjois-Pohjanmaan aluevaaliohjelmaan. Lisäykset koskivat sosiaalialan painopisteitä ja olen ylpeä ja otettu siitä, että kokous hyväksyi yksimielisesti jokaisen lisäys-/muutosehdotuksen. Taas konkretisoitui se, että asioihin pystyy todella vaikuttamaan vaikka vain yksi ihminen.

SDP:n syyskokous vahvisti myös aluevaaliehdokkaat eli nyt olen virallisesti ehdokas! Minulle on todella merkittävää, että saan olla mukana historiallisissa vaaleissa sosiaalialan ammattilaisena. Hienoa!